GRUNDVIK MARINA

GRUNDVIK MARINA
Båtsalg, båtutstyr, båtservice og innendørs lagring av båter

Din fiskeopplevelse

lørdag, januar 03, 2009

Ønsker flere slike!


3 kommentarer:

Tour D`Runo kaster igjen... 4. januar 2009 kl. 03:10  

Feite fisker, feit hjemmeside og feit blogg....undrer om Egon er like feit (les; rå:)

Ville bare slenge inn en kommentar til opplegget dit. Fenomenalt! Dette skal prøves så fort jeg får skrapet sammen noen penger (eller venner)

Er en ivrig landkrabbe av fiskeidiot etter at båten ble stjålet for to år siden (4 dager etter at forsikringen ble sagt opp midlertidlig pga lengre utenlandsreise...sånn kan det gå, vi var visst ikke få, var all oppmuntringen jeg fikk ved anmeldelsen. Idiot!)

Anyway, dette var en hilsen til deg og dine prosjekter med ønske om et riktig godt nytt år.

Ps! Noen tips til gode fiskeplasser fra land lett tilgjengelig fra Drøbak til Nesodden? Har nettopp bosatt meg i Ski og fangsten har gått i hi. Hjelp! Fisker primært med haspel og flue. Foretekker agnfiske, men skal vie litt tid til wobblere denne sesongen. Send meg gjerne svar per epost UsakligSmaklig@gmail.com eller via denne lenken om du vil dele (i det hele tatt) med andre lesere. Det er jo ikke folketomt:)

Lykke til videre...

Tour D`Runo

- fisk er fisk, enkelt og greit -

Catch-fish Egon 4. januar 2009 kl. 14:10  

Hei du landkrabbe, ta deg en tur til Son. De beste plassene er i nærheten av bekkeutløp. Ørreten er ganske stasjonær på denne tiden, de jakter på sild i fjorden og de største fanges på dypt vann 30-50m Her er den mange fine plasser. Du bor på feil side av Oslofjorden :-( Prøv en tur til storsand mor Oscarsborg, fisking på inn siden av moreneryggen, er e yndet plass. Kan også prøve den på Filtvet nord for fyret (kobberskjær) ellers så har du fine plasser på Tofte(prøysestranda, østnestangen fyr, sandbukta og hele veien til Nebba fyr rødtangen, lykke til!

Egon

Tour D`Runo kaster igjen... 5. januar 2009 kl. 01:46  

Du tar den tonen, ja...Ikke min meg på min lokalisering, takk:):):) Var med bastøfosen over til Horten idag for å hente ei Rottweiler tispe. Hadde fluestanga med og større planer om å lande en blank vestfolding underveis. Landet først innom Borre Familiecamp, men ble stående og se på en million steiner (derav navnet steinbrygga?...haha!) Tok raskt bilen fatt igjen i retning Tønsberg og tenkte jeg ville finne noe mer passende litt nedover. Før jeg visste ordet av det var jeg i Barkåker hvor jeg skulle hente Amy. Ja ja, det ble med drømmen denne gangen også:/ Uansett...tipsene er lagret og jeg setter kursen mot Son i morgen. Blir det fisk, blir det bilder til gjengjeld. Matcher jeg dine siste to SØ fra land, så spanderer du første tur med CatchFish på meg?

Ha en grepa natt og tusen takk for tipsene, Egon. Alle tiders!

Tour D`Runo

- fisk er fisk, enkelt og greit -

Full rigget trollingbåt

Full rigget trollingbåt

Oslofjorden, Tyrifjorden, Eikeren, Mjøsa, Vänern, Vestra Silen

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Stangorgel bygging RD Mekanikk

Powered By Blogger

Besøkende

free hit counter

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails