GRUNDVIK MARINA

GRUNDVIK MARINA
Båtsalg, båtutstyr, båtservice og innendørs lagring av båter

Din fiskeopplevelse

onsdag, juni 27, 2018

New Kicker Engine Suzuki

Da blir det en oppgadering av trolling motor til den nye Suzuki 25 HK, skal i tillegg bytte pakkning på innsuget slik at den blir oppgradert til 30 HK.



Fikk den beste pris på Telemark Lystbåtformidling etter og ha sjekket pris hos 8 forhandlere på østlandet. Pris på denne motoren varierte fra 40,200,- kr til 35,000,- kr.
Flere forhandlere i markedet skryter av at de er så konkerangse dyktige på pris, og har noen slag ord som du må neve for og få den beste prisen. Nå kan det sies at jeg er  en "grei kødd" og liker slike situasjoner med forhandlinger og pruting. Bruker rett og slett det de skriver i sine anonnser på på nett.(Holder dere det dere skriver i anonnsen?) I dette tilfellet måtte jeg dokkementer på mail det laveste tilbudet slik at de kunne gå under:-) Flott og deilig når noen leverer etter en god prat om motorer:-) Flott start på ferien.



Så her ble det 5,200,- spart med noen mail og telefonsamtaler, flott at disse pengene kan gå til handling av wobbler etc. som vi ikke har noe av fra før a av:-) Grei betaling for 2 timer arbeid:-)


Verdens første 25 hester med Lean Burn EFI teknologi. Kun fra 62 kg (as). Letteste 25 / 30 hester på markedet. 3 Sylindere gjør motoren meget støysvak og fri for vibrasjoner.Lean Burn forbrenningskontroll gir en ytterligere besparelse på opp til 15 % i forhold til vanlig EFI.
Suzuki er ledende inne 4 taktteknologi. Det er ingen motorer som er i nærheten av denne motoren. Nærmeste konkurrent veier nærmere 80 kg og har "gammeldags" forgasser.

Da blir det montering av ny motor så fort den er klar for henting på Erling Sande i Drammen.


><((((º>´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·¸><((((((º> `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><((((((º>  Fiskeopplevelse fra Beason 25 Wac

0 kommentarer:

Full rigget trollingbåt

Full rigget trollingbåt

Oslofjorden, Tyrifjorden, Eikeren, Mjøsa, Vänern, Vestra Silen

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Stangorgel bygging RD Mekanikk

Powered By Blogger

Besøkende

free hit counter

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails