GRUNDVIK MARINA

GRUNDVIK MARINA
Båtsalg, båtutstyr, båtservice og innendørs lagring av båter

Din fiskeopplevelse

onsdag, mai 09, 2018

Ny CoastKey på vei inn i båten :-)


Ny CoastKey lansert i april 2018

www.coastkey.com
CoastKey trådløs dødmannsknapp er et norskutviklet sikkerhetsprodukt for båt. Systemet består av to forskjellige enheter: en håndholdt CoastKey fjernkontroll med styringsknapper og et fastmontert CoastKey-startpanel som enkelt kobles til motorens tenningssystem. CoastKey kan du enkelt henge rundt halsen, feste i beltet eller i svømmevesten.

Trådløs dødmannsknapp


Dersom føreren av båten skulle falle over bord, vil signalet bli brutt mellom CostKey-fjernkontrollen som du har på deg og CoastKey startpanelet som er fastmontert i båten. Motoren vil stoppe umiddelbart.

Trådløs nøkkel (Keyless go)


www.coastkey.com
Tiden er inne for å si farvel til de tradisjonelle båtnøklene dine. Med den nye CoastKey fjernkontroll kan du starte og stoppe inntil fire motorer. Systemet kan også kobles opp slik at du trådløst kan styre f.eks. ankervinsj, baugthruster motor tilt etc. Batteriet i fjernkontrollen har normalt en levetid på ca. 800 timer motordrift.

CoastKey startpakke
www.coastkey.com
Startpanelet vil gi deg de samme funksjonen som den trådløse CoastKey-fjernkontrollen. Her er det også mulighet for å håndtere flere motorer individuelt.

Hva om jeg mister CoastKey- fjernkontrollen?

Dersom fjernkontrollen er mistet, forlagt eller tom for batteri, kan motoren(e) likevel startes ved å taste inn en personlig pin-kode på det fastmonterte startpanelet ombord i båten.

Fall over bord

Tolv sekunder etter et nødstopp, kan øvrig mannskap starte opp motoren(e) ved hjelp av det fastmonterte startpanelet ombord i båten.

Montering

CoastKey monteres enkelt på de fleste bensin- og dieselmotorer med "plug and play"-kabler.><((((º>´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·¸><((((((º> `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><((((((º>  Fiskeopplevelse fra Beason 25 Wac 

0 kommentarer:

Full rigget trollingbåt

Full rigget trollingbåt

Oslofjorden, Tyrifjorden, Eikeren, Mjøsa, Vänern, Vestra Silen

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Stangorgel bygging RD Mekanikk

Besøkende

free hit counter

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails