GRUNDVIK MARINA

GRUNDVIK MARINA
Båtsalg, båtutstyr, båtservice og innendørs lagring av båter

Din fiskeopplevelse

lørdag, februar 20, 2016

3 fot syken lenge leve :-)

I brist på fiske og desto mye surfing på nettsider ang. fiske og båt så blir hode helt crazy.

Hjemmesiden til www.beason.se er oppe igjen og dette gjør det ikke noe bedre.Peter har tatt frem 2 fine båter nå:-) Beason 670 Pilot og 800 Pilot.

Beason 670 Pilot – Detta är vår senaste modell och framtagen efter önskemål från våra kunder, baserad på en vilja att bygga en pilot version av vår populära Beason 630 WA modell.
För att kunna ta fram det bästa möjliga av en mindre Pilot version har vi baserat denna modell pa 800-skrovet, därmed fått en fantastisk utformning att basera ovandäcket på och ett skrov som redan kännetecknas av dess fina gång även i mycket grov sjö. Vid utformningen av denna modell så har vi valt att uforma akterdelen för att optimera ytan så mycket som möjligt och även tagit hänsyn till vikt och längd för att kunna göra båten så optimal som möjligt med tanke på transport/trailer. Själva pilothuset möjliggör en mängd olika utformningar och utrustning, allt enligt kundens önskemål. Här finns plats för kojplatser, toalett, kök, värmare, soffa och bord, och väl tillaget huvudutrymme för bästa ståhöjd.

Vad gäller motoralternativ så finns det möjlighet till både enkel och dubbel-montage, och det går att få båten med inombordare även om det inskränker något på det väl tilltagna akterdäcket.
 
Beason 670 Pilot är verkligen den efterlängtade modellen för den som vill ha en båt som täcker hela familjens önskemål, perfekt för familjeutflykter och fisketurer året runt. Med den välrenommerade Beason kvaliten, möjligheten till att utforma utrustningen helt enligt kundens önskemål, dess fantastiska sjögång, och möjligheten till att transportera/traila utan problem finns det inte mycket mer att begära. Vi garanterar att det blir den drömbåten du har längtat efter!!
Teknisk Infomation
längd6.70m
Bredd2.60m
Djupgaende0.50m
Vikt utan motor
Rek motorstyrka150-200 hk
Hastighest35-42 knop
Bränsletank
Antal personer2-4 pers
Pris470,000 SEK
Pris 3/4 fabrikatNA

 
 

670 Pilot är vår senast modell, utformad helt efter kunders förfrågningar och garanterad att ge året-runt glädje för dig och din familj.


Beason 800 Pilot
Med Beason 800 Pilot har vi skapat den ultimata fiskemaskinen!


Med Beason 800 Pilot har vi skapat den ultimata fiskemaskinen för aret runt bruk, bade för sjö och havs bruk. Med otroligt väl tilltagna ytor, bade inom och utanför hytten sa lämpar sig denna bat för familje-, team, och guidade fisketurer med övernattning för flera personer, och möjlighet till pentry kök och toalett som extrautrustning, allt för att göra fisketuren sa bekväm som möjligt.
 
Trots sin gedigna längd och bredd sa är den byggd för smidig hantering samtidigt som den erbjuder en oerhörd stabilitet för fiske i hardare väder. Batens bredd möjliggör även montering av dubbla motorer vilket ökar bade säkerheten och stabiliteten ytterliggare vid marschfart. Hytten är omgiven av ett rejält fönsterparti för att ge förare och passagerare bästa möjliga utsikt och för att ge ordentligt ljus in i kupen. 
 
Utformad för dem tuffast förhallandena som norden har att erbjuda, kan vi lova att bade förare och passagerare kan tillbringa manga fler dagar ute pa sjön, antingen inne i den bekväma hytten eller ute pa den enorma friliggande akterytan kämpandes mot vattnets vildar!
Teknisk Infomation
längd8.20m
Bredd2.60m
Djupgaende0.50m
Vikt utan motor2,200Kg
Rek motorstyrka250-400 hk
Hastighest35-40 knop
Bränsletank300L
Antal personer4-6 pers
Pris658,000 SEK
Pris 3/4 fabrikatNA

I love Beason :-)

Her er noen bilder som er lånt fra Team Kingsize sin facebook side. Suget på båt blir enda større ved å sen denne fantastiske fiske maskin med 2 x 200Hk Suzuki.


0 kommentarer:

Full rigget trollingbåt

Full rigget trollingbåt

Oslofjorden, Tyrifjorden, Eikeren, Mjøsa, Vänern, Vestra Silen

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Controlled depth fishing enteres the Digital Age

Stangorgel bygging RD Mekanikk

Besøkende

free hit counter

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails